Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"N.M. Vladimirov"'
Publikováno v:
Международный журнал экспериментального образования (International Journal of Experimental Education). :12-16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lomovskoy, V. A.1 (AUTHOR) lomovskoy@phyche.ac.ru, Abaturova, N. A.1 (AUTHOR), Lomovskaya, N. Yu.1 (AUTHOR), Galushko, T. B.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Theoretical Foundations of Chemical Engineering. May2021, Vol. 55 Issue 3, p457-463. 7p.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Food process engineering, a branch of both food science and chemical engineering, has evolved over the years since its inception and still is a rapidly changing discipline. While traditionally the main objective of food process engineering was preser