Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"N.M. Abdulrahman"'
Autor:
S.A. Hama Amin, N.M. Abdulrahman, V.M. Ahmed, P.B. Ibrahim, R.R. Ismail, M.B. Ahmed, N.M. HamaGareeb
Publikováno v:
Iraqi Journal of Veterinary Sciences, Vol 32, Iss 1, Pp 1-4 (2018)
In present study the effect of feeding frequency on growth performance, food efficiency and survival rate of common carp fingerlings were investigated. Three groups of common carp fingerlings (average weight 22.88±1 gm) designed with three feeding f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b9b08100d2a418fbefd0d1a078f1924
Publikováno v:
Iraqi Journal of Veterinary Sciences, Vol 31, Iss 1, Pp 7-11 (2017)
This study was designed to investigate the effect of different ways of barley germination including natural, barley sprout powder and hydroponic planting in university of Sulaimani/ Faculty of Agricultural Sciences/ Fisheries lab. on some blood param
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2c3fd6dfd4c4d54aa433046dfc2f4e7
Autor:
N.M. Abdulrahman, and H.J.H. Ameen
Publikováno v:
Iraqi Journal of Veterinary Sciences, Vol 27, Iss 1, Pp 57-60 (2013)
The use of blue green algae Spirulina in aquaculture has several potential advantages over the production of fish. This study was designed to investigate the effect of different replacement levels of fishmeal with Spirulina on microbial load of commo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f48fafdec36b41c39e85633adc270829
Autor:
N.M. Abdulrahman
Publikováno v:
Iraqi Journal of Veterinary Sciences, Vol 27, Iss 1, Pp 61-63 (2013)
This study was carried out at fish laboratory of Animal Production Department, Faculty of Agricultural Sciences, University of Sulaimaniya using commercial dry yeast in three concentration (0%, 3%, and 5%) for 12 weeks to study their effects on conce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95079a489a09456da61d2c308925498a
Autor:
N.M. Abdulrahman
Publikováno v:
Iraqi Journal of Veterinary Sciences, Vol 28, Iss 2, Pp 0-0 (2014)
This study was conducted to evaluate the effect of replacing fishmeal with Spirulina spp. in four different levels 0%, 5%, 10%, 15% and 20%, as T1, T2, T3, T4and T5 respectively on Carcass means weight (CMW) with head and without peripheral organs an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2769b440cdb6498ab2d6b70560a23a23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.