Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"N.L. Vanden Braber"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L.I. Diaz Vergara, Lilia Reneé Cavaglieri, Yanina Estefanía Rossi, Adriana Noemi Mauri, N.L. Vanden Braber, Carla Aylen Aminahuel, Mariana Angélica Montenegro
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
The aim of this study was to evaluate the effect of the microencapsulation (by spray drying) of the whey-native probiotic yeast Kluyveromyces marxianus VM004 in matrices of whey protein concentrate (WPC) and water-soluble chitosan (WSCh) on the viabi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b2325ae21f904027f0b5020c8269c803
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0023643819311867
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0023643819311867
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paula Andrea Loyeau, Maria Julia Spotti, Gabriel Vinderola, Carlos R. Carrara, Yanina Estefanía Rossi, Mariana Angélica Montenegro, N.L. Vanden Braber
The incorporation of probiotic bacteria to food products is restricted by their instability, so microencapsulation could provide them better protection during storage and gastrointestinal digestion. In this study Bifidobacterium animalis subsp. lacti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c6893ff6a87c6cecf9eb0c51baec7371
https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0268005X18303813
https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0268005X18303813
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.