Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"N.J. Richardson"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of the Seismological Society of America. 100:2700-2712
The role of upper-crustal faulting in building and maintaining the extreme relief of the Longmen Shan region at the eastern margin of the Tibetan Plateau has been strongly debated. The Mw 7.9 Wenchuan earthquake of 12 May 2008 ruptured three distinct
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ecology of Food and Nutrition. 33:1-13
A sample of UK residents and members of The Vegetarian Society (TVS) were questioned by postal survey on their consumption of and attitudes towards meat. The related issue of trust in sources for meat‐related information was also addressed. Over 15
Publikováno v:
Meat Science. 36:57-65
This study reports on current meat consumption in the UK and the factors that are percieved by the subjects to be influential in their choice of diet. A random sample of individuals from the population (n-1018) were questioned on their consumption an
Publikováno v:
British Food Journal. 95:37-44
Cognitive technology provides a response‐sensitivity metric for interactions between major influences on a response by an individual consumer. There is no restriction on the types of influence or response which can be measured, so long as at least
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. 8:133-143
Assessed under low-intensity red illumination, homogenized and thickened higher fat milk samples evoked higher sensory ratings of creaminess than did the unhomogenized or lower-fat milks that had not been thickened to the viscosity of double cream. F