Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"N.I. Karayiannis"'
Autor:
I. Karayiannis, N.I. Karayiannis
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :553-558
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :337-340
Publikováno v:
Food and Cosmetics Toxicology. 18:333-346
Diets containing 20% alkali-treated soya protein and providing 1370–2630 ppm dietary lysinoalanine produced nephrocytomegaly in the pars recta of the proximal tubule in male Sprague-Dawley and Wistar rats. The frequency of abnormally large pars rec
Publikováno v:
Food and cosmetics toxicology. 17(6)
Lysinoalanine formation in lactalbumin, casein and soya protein was studied as a function of pH, temperature and time. Formation was very rapid at elevated temperature and pH. At 90°C and pH 12 or 10, lysinoalanine levels in excess of those previous
Publikováno v:
Food and Cosmetics Toxicology. 17:319-320
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.