Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"N.H. Low"'
Publikováno v:
Canadian Journal of Animal Science. :214-222
The aim of this study was to investigate the efficacy of pea protein isolate–alginate capsules (PPCs) on probiotic viability during transit of the porcine gastrointestinal tract. A Lactobacillus re...
Publikováno v:
Annals of Botany. 77:223-234
Haploid, diploid and tetraploid lines ofBrassica rapaL. (syn.campestris), and allotetraploidB. napusL., were examined to determine the influence of ploidy on floral features, particularly nectary morphology and anatomy, and to relate nectary structur
Publikováno v:
Insect biochemistry and molecular biology. 32(6)
beta-glucosidase has been purified from the ventriculus and honey sac of Apis mellifera using a combination of anion- and cation-exchange, hydroxyapatite and gel-permeation chromatography. In addition, beta-glucosidase from the hypopharyngeal glands
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Apidologie
Apidologie, Springer Verlag, 1994, 25 (6), pp.602-614
Apidologie, Springer Verlag, 1994, 25 (6), pp.602-614
Haploid (n = 10), diploid (2n = 20) and tetraploid (4n = 40) lines of Brassica rapa (syn campestris), and a line of allotetraploid (4n = 38) B napus, were examined to determine whether ploidy can influence nectar production. Flowers of all lines deve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cda374486f0db17078eda11de70f32fa
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00891237
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00891237
Autor:
N.H. Low
Publikováno v:
Food Research International. 25:328
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 22:212-215
Sulfathiazole (ST) contamination of honey has recently become a major concern for regulatory agencies. Although numerous chemical methods to test for ST in honey have been developed, none of these methods has examined the binding of ST to reducing ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.