Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"N.G. Mikryukova"'
Autor:
N.G. Mikryukova
Publikováno v:
Zdorovʹe Rebenka, Vol 8, Iss 3.46, Pp 64-68 (2013)
Сontent of dietary fibers, pectin and fibers in modern products is studied. The necessity for dysbiosis prevention is established on the basis of prebiotic properties of carbohydrates providing a synthesis of metabolites of two types (macroorganism
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68e7cce18e4d4463aebc22d2eb043f68
Publikováno v:
Ukraine. Nation’s Health. :43-48
Publikováno v:
Ukraine. Nation’s Health. :18-23
Publikováno v:
Ukraine. Nation’s Health. :48-55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N.G. Mikryukova
Publikováno v:
CHILD`S HEALTH. :64-68
Вивчено вміст клітковини, пектину та харчових волокон у сучасних продуктах. Визначено необхідність профілактики дисбіозу на основі пре