Zobrazeno 1 - 10
of 160
pro vyhledávání: '"N.G. Ivanova"'
Publikováno v:
Вестник Алтайской академии экономики и права. 2:266-272
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Khleboproducty. 30:34-39
The article presents the results of research on the development of the technology of biscuits using non-traditional plant raw materials. In the course of the work, the replacement of a part of the premium wheat flour in the dairy crust recipe with a
Autor:
A.V. Nikolaeva, N.G. Ivanova
Publikováno v:
Современные наукоемкие технологии (Modern High Technologies). :156-161
Autor:
N.G. Ivanova
Publikováno v:
Вестник Санкт-Петербургского государственного университета технологии и дизайна. Серия 3: Экономические, гуманитарные и общественные науки. :24-33
Publikováno v:
Khleboproducty. 29:36-39
The article presents the results of research on the development of a technology for low-sugar cake with the use of date syrup and avocado puree intended for nutrition of pregnant women. Based on the storage capacity results, it was found that the wei
Publikováno v:
Khleboproducty. 29:33-37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Baking in Russia. 1:16-20
Publikováno v:
Khleboproducty. :53-56