Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"N.F. González-Méndez"'
Autor:
N.F. González-Méndez, A. Peña-Ramos, N. Huerta-Leidenz, M. Valenzuela, L. Zamorano-García, Humberto González-Ríos, G. Cumplido-Barbeitia
Publikováno v:
Journal of Food Science. 75:C747-C752
To compare beef from Northwestern Mexico (NMEX) and that imported from the United States in physical-chemical (PC) and sensory traits, samples of ribeye (m. Longissimus dorsi thoracis, LDT) and knuckle (m. Vastus lateralis, VL) of Mexican (64 LDT; 51
Autor:
Gastón Torrescano, J.P. Camou, M.N. Ballesteros, Armida Sánchez-Escalante, N.F. González-Méndez
Publikováno v:
Food Science and Technology International. 6:379-386
Ciertas variedades de manzana (Malus pumila) como la Anna y la Dorsett Golden son de limitado uso comercial debido a su tamano pequeno, su elevada acidez y su escasa pigmentacion roja en la piel. Sin embargo, pueden emplearse para la elaboracion de p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.