Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"N.E. Jaeggi"'
Publikováno v:
Food Microbiology. 6:85-91
Seventy food samples (23 samples of raw milk, 24 samples of minced meat and 23 samples of unsalted butter) were examined using the direct epifluorescent filter technique (DEFT). For each sample, micro-organisms captured on duplicate filters were coun
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung; 1990, Vol. 191 Issue 2, p141-176, 36p
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung; 1990, Vol. 190 Issue 6, p526-562, 37p
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung; 1990, Vol. 190 Issue 1, p48-98, 51p