Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"N.D.R. Lloyd"'
Publikováno v:
Australian Journal of Grape and Wine Research. 21:713-722
Temperature can play a significant role in the development of wine at many stages during its lifetime. Elevated temperature, however, poses a significant risk to the sensory attributes of wine and its resultant shelf-life. Wines often experience diff
Publikováno v:
Australian Journal of Grape and Wine Research. 21:723-740
Metabolomics is the scientific study of the unique chemical fingerprints that result from specific biochemical processes. It enables the comprehensive detection and quantification of small molecules that are intermediates or end-products of metabolis
Publikováno v:
Australian Journal of Grape and Wine Research. 22:16-23
Background and Aims The chemical composition of grape berries during development exhibits large variation within a single bunch. To monitor the change in the concentration of tartaric acid and malic acid between individual berries, a high-throughput
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.