Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"N.D.D. Le"'
Publikováno v:
Food Research. 5:342-349
Lowering manufacturing costs and utilization of by-products are urgent requirements to improve the competitiveness of Vietnamese cashew nuts in the world market. Heat treatment strategies such as drying are common techniques to process waste sources
Publikováno v:
Food Research. 4:1480-1486
Brewing spent grains are considered as a dietary fiber source in the making of many food products. In this study, brewing spent grains from malt and rice adjunct were dried, sieved and mixed with wheat flour in the making of high fiber biscuit. The i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.