Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"N.A. Shcherbakova"'
Publikováno v:
Zhilishchnoe Stroitel'stvo. :19-25
Autor:
I.N. Bogacheva, N.A. Shcherbakova, D.V. Skvortsov, S.N. Kaurkin, T.R. Moshonkina, Yu.P. Gerasimenko
Publikováno v:
Materialy VIII Vserossijskoj konferencii s mezhdunarodnym uchastiem «Mediko-fiziologicheskie problemy jekologii cheloveka».
The effect of noninvasive trasnscutaneous spinal cord stimulation (scTS) on walking parameters in patients after a cerebral infarction or ischemic stroke was investigated. It has been shown that after the use of scTS while walking on the floor the sp
Autor:
A G Aksel'rod, N.A. Shcherbakova, Alexey A. Samsonov, Ye.I. Kuznetsova, D T Dicheva, Yu.S. Shakh Shakh, Igor V. Maev
Publikováno v:
Effective Pharmacotherapy. 15:10-14
Autor:
N.A. Shcherbakova
Учебно-методическое пособие составлено по учебной дисциплине «Теория обучения и воспитания» для направления подготовки бакалавриата 4
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::dda4292036bb18fc88105a85052ed761
https://doi.org/10.12731/978-5-907208-60-5
https://doi.org/10.12731/978-5-907208-60-5
Publikováno v:
Russian State Agrarian University-Moscow State Agricultural Academy named after K. A. Timiryazev.
The paper defines the ways of using flour of cereals for modeling the recipe composition of flour confectionery products. A possible range of replacement of wheat flour with whole grain wheat flour from cereals (wheat, rye, oat, buckwheat) has been i
Autor:
N.A. Shcherbakova
Publikováno v:
Proceedings of the International Scientific Conference "Far East Con" (ISCFEC 2018).
Publikováno v:
RUDN Journal of Agronomy and Animal Industries, Vol 0, Iss 2, Pp 15-22 (2016)
Potatoes - one of the most important human food. It has high taste and nutritional properties. The optimum ratio in potato tubers of organic and mineral substances essential to man, determines its value as food. The tuber contains on average 76-78% o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.