Zobrazeno 1 - 10
of 213
pro vyhledávání: '"N.A. Hashim"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Materials Today: Proceedings. 42:288-296
Bioactive compounds such as antioxidants and antimicrobial are found in food and herbal plant sources demonstrate great importance to human health. Drying techniques such as spray drying and freeze drying have been used to encapsulate the bioactive c
Publikováno v:
Materials Today: Proceedings. 42:222-228
Fish oil is commonly consumed as dietary supplement due to its richness in long-chain polyunsaturated essential fatty acids, Omega-3. Omega-3 fatty acids are essential nutrients that are important in preventing heart disease and also vital in human e
Autor:
N.F. Norhisham, N.A. Hashim, Mohamad Norisham Mohamad Rosdi, Harisun Yaakob, Husnul Hanani Soib, Noor Azwani Zainol, Fitrien Husin
Publikováno v:
Food Research. 4:71-75
Annona muricata L. (Magnoliales: Annonaceae) is a tropical plant species known for its edible fruit and well known for the medicinal value. In this study, the antioxidant properties of A. muricata leaves is evaluated for different extracts and fracti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.