Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"N.A. French"'
Publikováno v:
Poultry Science. 92:2977-2987
It is recognized that cool egg storage for 8 d or longer, commonly employed in broiler parent and commercial layer production, reduces hatchability. In this study, we investigated the efficacy of short periods of incubation during egg storage (SPIDES
Publikováno v:
World's Poultry Science Journal. 64:323-328
A standard scoring system for turkeys at slaughter that consists of 5 categories based on the size of the lesion was adopted as the recommended classification scheme for FPD in slaughter plants at ...
Publikováno v:
British poultry science. 45(4)
1. The effect of manipulating egg incubation temperature for short periods on turkey muscle development was determined using the M. semitendinosus, a thigh muscle, as the model. 2. Experiment 1. Eggs were incubated at a control temperature of 37.5 de
Autor:
N.A. French
Publikováno v:
World's Poultry Science Journal. 58:573-574
(2002). Incubation and Fertility Research Group (IFRG) Working Group No. 6. World's Poultry Science Journal: Vol. 58, No. 4, pp. 573-574.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.