Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"N.A. Abdul Mutalib"'
Autor:
M.A. Naziruddin, M. Jawaid, Rob Elais, M. Sanny, Hassan Fouad, N.L. Yusof, N.A. Abdul-Mutalib
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 35, Iss 5, Pp 102700- (2023)
Objectives: The objective of this study was first to perform the supercritical fluid extraction (SFE) and encapsulationof torch ginger (Etlingera elatior) inflorescences into a functional powder. Second objective was to evaluate the powder’s charac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/592322dd5f8c4118bc28746cbd03d881
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.A. Naziruddin, L.K. Kian, M. Jawaid, N. Aziman, N.L. Yusof, N.A. Abdul-Mutalib, M. Sanny, Hassan Fouad, O.A. Tverezovskaya
Publikováno v:
The Journal of Supercritical Fluids. 184:105571
Autor:
Olga Tverezovskaya, Viacheslav Tverezovskiy, Paul W. Baker, Mohammad Jawaid, Noor Liyana Yusof, Nurain Aziman, N.A. Abdul Mutalib, Asgar Ali, Hanan Fouad, Radek Braganca, A. H. Nadrah, U. K. Nazatul, S. Selbie
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2812, p 2812 (2021)
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2812, p 2812 (2021)
The function of packaging is crucial in the maintenance of fresh meat product quality. This study aimed to assess the efficiency of six films added with coatings 2379L/220 and 2379L/221 (containing sage extracts) to inhibit Salmonella typhimurium, St
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.F. Ahmad, N.A. Abdul-Mutalib, Mohammad Jawaid, A. Alzahari, M.A. Naziruddin, Noor Liyana Yusof, Maimunah Sanny
Publikováno v:
Food Packaging and Shelf Life. 29:100685
The advent of food contact material made from oil palm empty fruit bunch (EFB) fiber serves as a biodegradable alternative to petrochemical-based materials. This material needs to be tested according to strict regulations for its compliance as a food
Autor:
Yaya Rukayadi, R.N. Fathurrahman, Selamat Jinap, Maimunah Sanny, N.A. Abdul-Mutalib, U. Z.A. Ungku Fatimah
Publikováno v:
Food Control. 127:108111
The study's objective was to evaluate the performance of the food safety management system (FSMS) in relation to the microbiological food safety (FS) output of Salmon Nigiri Sushi in the selected outlets of a Japanese chain restaurant. Two outlets th
Autor:
Ishida N, Yoshihito Shirai, Kosuke Tashiro, Malina Osman, Maeda T, Yukihiro Tashiro, N.A. Abdul-Mutalib, Kenji Sakai, Amin Nordin S
Publikováno v:
Journal of Food Science and Nutrition.
Due to the tropical climate that promotes the growth of most microorganisms, the food service industry in Malaysia faces a lot of challenges in order to ensure quality foods are served to the customers. One of the bacteria that are associated with fo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.