Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"N. Zh. Muslimov"'
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 3, Pp 64-73 (2022)
Research on the study of the formulation of gluten-free pasta and the selection of raw materials for their production, depending on the amino acid composition, is necessary for the prevention and treatment of diseases such as phenylketonuria and celi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a57cdc558c714d87a4d91e49531f1f8a
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 1, Pp 17-22 (2022)
The article presents the physicochemical characteristics and fatty acid composition of unrefined flaxseed oil produced in the territory of the Republic of Kazakhstan. The possibility of using this oil as a basis for obtaining a vegetable-creamy sprea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e48feb265f440ffa616468f6472a3b6
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 0, Iss 2, Pp 13-16 (2012)
The article presents the results of studies about the effectiveness of extruding the floury polycereal mixtures; obtained dependence of the operating parameters of the process on the variable rotation frequency of extruder’ auger and humidity value
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.