Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"N. Yusoff Azudin"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 32 (2013)
Isoamyl acetate is the most essential esters in food industry. Studies on isoamyl acetate production were expanded since 1976 through having 1174 patents that contains isoamyl acetate on that year. Most researches have used hexane or heptanes as solv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e6e35131a4849f9af6ecf40f748939a
Publikováno v:
Journal of Environmental Chemical Engineering. 9:105219
Uncatalyzed esterification of acetic anhydride and isoamyl alcohol has been carried out in a miniaturized intensified reactor (MIR) to develop a kinetic equation using an ideal homogenous model. The effect of reaction temperature (65 ℃ -85 ℃ ) an
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 36:441-446
Enzymatic esterification of isoamyl acetate using Candida antarctica immobilized lipase was studied and optimized using response surface methodology (RSM) by Design of Experiment software. Isoamyl acetate is a colorless organic compound which is used
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.