Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"N. Sushila"'
Publikováno v:
International Journal of Economic Plants, Vol 11, Iss Aug, 3 (2024)
An experiment conducted during kharif, 2019–20 (July 2019–February 2020) at Zonal Agricultural Research Station, Kalaburagi, University of Agricultural Sciences, Raichur, Karnataka, India on the management of pod fly with recommended chemicals (I
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fcc5259ec364a1483ea79ed543bad44
Publikováno v:
Journal of Agrometeorology, Vol 24, Iss 4 (2022)
Climate change has a widespread influence on agricultural productivity and relies upon the fact that responses vary between crops. Any changes in the nutritional quality of the host plant will have direct influences on associated insect pests and the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e9dfe1200db4ae0bf96d8b8d85503e1
Publikováno v:
Journal of Agrometeorology, Vol 24, Iss 3 (2022)
Climate change will alter the photochemistry of crops, especially the C3 plants. Cowpea (Vigna unguiculata L.) being an annual, photo-insensitive C3 legume is benefitted by altered climate. Any changes in the nutritional quality of host will certainl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14db4d2075054a95ada74b14286bc34a
Publikováno v:
Journal of Agrometeorology. 24:393-398
Climate change has a widespread influence on agricultural productivity and relies upon the fact that responses vary between crops. Any changes in the nutritional quality of the host plant will have direct influences on associated insect pests and the
Publikováno v:
LEGUME RESEARCH - AN INTERNATIONAL JOURNAL.
Background: Pigeonpea is an important pulse-cum-grain legume crop of India. Major constraint in its production is the insects damage. Pod fly, Melanagromyza obtusa is of regular occurrence in South and Central India causing yield loss to the tune of
Publikováno v:
Journal of Agrometeorology. 24
Climate change will alter the photochemistry of crops, especially the C3 plants. Cowpea (Vigna unguiculata L.) being an annual, photo-insensitive C3 legume is benefitted by altered climate. Any changes in the nutritional quality of host will certainl
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 7:1450-1460
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.