Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"N. Shynkarenko"'
Publikováno v:
Economics, Entrepreneurship, Management, Vol 8, Iss 1, Pp 20-34 (2021)
The small business sector is studied. It is hypothesized that the small business sector has a significant innovative potential, the possibilities of which depend on the economic cycle of market conjuncture. It has been hypothesized that innovation in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d63c9d9a81414c0ba7a5d1effd59ad92
Publikováno v:
Economics, Entrepreneurship, Management. 8:20-34
The small business sector is studied. It is hypothesized that the small business sector has a significant innovative potential, the possibilities of which depend on the economic cycle of market conjuncture. It has been hypothesized that innovation in
Publikováno v:
Journal of Lviv Polytechnic National University. Series of Economics and Management Issues. 7:45-54
Autor:
T. Kuvaieva, N. Shynkarenko
Publikováno v:
Economic scope.
This article is devoted to the analysis of the main features of the virtual exhibitions as a tool of promotion within digitalization. It has been revealed that the active development of digital technologies causes the transition from classic marketin
Autor:
Mykola Ya Spivak, V.V. Mokrozub, Lidia P Babenko, Yulia A Melnichenko, Rostyslav V Bubnov, Liudmyla M Lazarenko, Liudmyla N Shynkarenko, Natalia O Tymoshok
Publikováno v:
The EPMA Journal
The ability probiotics, affect the relevant Toll-like receptors (TLRs), can promote effective immune response and the initiation of an effective immune defense. Gram positive bacteria affect the formation of T-and B-cell immune response by altering p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S A, Starovoitova, L P, Babenko, N A, Timoshok, L N, Shynkarenko, L N, Lazarenko, N Y, Spivak
Publikováno v:
Mikrobiolohichnyi zhurnal (Kiev, Ukraine : 1993). 74(3)
Cholesterol-lowering activity of probiotic strains of lactic acid bacteria genera Lactobacillus and Bifidobacterium in the in vivo experiments on the model of experimental hypercholesterolemia in mice was studied. It is established that the prophylac
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.