Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"N. Shilton"'
Autor:
L. O»Brien, James G. Lyng, M. Glennon, Sinead Lahiff, Majella Maher, N. Shilton, Terry J. Smith
Publikováno v:
Molecular and Cellular Probes. 15:27-35
BSE, first identified in the UK in 1986 is thought to have arisen from feeding scrapie infected Meat and Bone Meal (MBM), produced under sub-optimal conditions, to cattle. For quality and safety reasons there is a requirement for a good analytical te
Publikováno v:
Food Research International. 34:409-414
Restrictions on the use of meat and bone meal (MBM) as a feed ingredient were introduced by the European Commission as a result of the BSE crisis. This paper describes the development of species specific PCR assays to detect bovine, ovine, porcine an
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 33:217-224
Freeze-chilling involves freezing and frozen storage followed by thawing and chilled storage. It may have logistic benefits for food processors in that it enables ‘chilled’ products to reach more distant markets and facilitates bulk production of
Autor:
Julius N. Prasad, Andy N. Shilton
Publikováno v:
Water Science and Technology. 34:421-425
Current rational design methods for subsurface flow wetlands idealise these systems as plug flow reactors. This assumption ignores the existence of longitudinal dispersion, short-circuiting, stagnant zones and so on. This paper reports on a series of
Autor:
Andrew N Shilton, Lars M Blank
Publikováno v:
Current opinion in biotechnology. 23(6)
Autor:
A N, Shilton, D D, Mara
Publikováno v:
Water science and technology : a journal of the International Association on Water Pollution Research. 51(12)
CFD modelling of the incorporation of two baffles equally spaced along the longitudinal axis of the pond and with a length equal to 70% of the pond breadth, indicated a potential improvement in the removal of E. coli in a 4-day secondary facultative
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.