Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"N. Shapton"'
Autor:
B. Jarvis, N. Shapton, L. M. Lenovich, J. L. Walters, D. M. Reed, W. Y. J. Tsai, L. B. Bullerman, T. Deák, V. Tabajdi-Pinter, I. Fabri, A. D. King, D. Richard-Molard, D. A. A. Mossel, L. R. Beuchat, C. B. Anderson, L. J. Moberg, D. A. L. Seiler, S. Andrews, J. C. Frisvad, A. B. Kristensen, O. Filtenborg, B. T. Viuf, J. W. Hastings, R. B. Ferguson
Publikováno v:
Methods for the Mycological Examination of Food ISBN: 9781468484557
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e149c6e51bd5e36156600b824b156e52
https://doi.org/10.1007/978-1-4684-8453-3_1
https://doi.org/10.1007/978-1-4684-8453-3_1
Autor:
J. L. Walters, N. Shapton, D. M. Reed, V. Tabajdi-Pinter, E. de Boer, D. Richard-Molard, B. J. Hartog, M. A. Cousin, L. B. Bullerman, K. E. Dijkmann, D. Kuik, N. Mol, H. J. Beckers, C. B. Hannon, M. D. Northolt, B. Jarvis, R. A. Samson, T. M. Smith, J. Lehoczki, D. A. L. Seiler, T. Deák, A. J. Nooitgedagt, A. P. Williams, O. Reichart, J. A. van Kooij, K. E. Olson, L. R. Beuchat, J. W. Hastings, H. H. Lin, T. Török, L. A. Kellen, W. Y. J. Tsai, L. M. Lenovich, J. I. Pitt, D.A.A. Mossel, I. Fabri
Publikováno v:
Methods for the Mycological Examination of Food ISBN: 9781468484557
This chapter contains results of studies done to evaluate media that may be useful for routine enumeration and isolation of fungi from foods. Prior to the workshop, questionnaires were sent to twenty-five laboratories to determine which media were us
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::91675bbb35b89416107841092a987a9c
https://doi.org/10.1007/978-1-4684-8453-3_2
https://doi.org/10.1007/978-1-4684-8453-3_2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shapton N
Publikováno v:
The Journal of applied bacteriology [J Appl Bacteriol] 1979 Aug; Vol. 47 (1), pp. 1-3.