Zobrazeno 1 - 10
of 279
pro vyhledávání: '"N. Satou"'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Feb2021, Vol. 21 Issue 2, p17604-17620. 17p.
Autor:
K. Fuse, Takashi Kuroha, S. Uemura, N. Satou, T. Katagiri, Shigeo Hashimoto, T. Yano, T. Furukawa, S. Tamura, M. Masuko, T. Ushiki, Yasuhiko Shibasaki, T. Suwabe, M. Narita, Hirohito Sone, T. Tanaka
Publikováno v:
HemaSphere. 3:475
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Solar Energy. 78:623-631
The thermochemical two-step water splitting was examined on ZrO 2 -supported Co(II)-ferrites below 1400 °C, for purpose of converting solar high-temperature heat to clean hydrogen energy as storage and transport of solar energy. The ferrite on the Z
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K-I. Shimizu, Takuya Moriyama, Atsushi Kiyama, H. Andou, Tatsuya Kodama, T. Yokoyama, N. Satou
Publikováno v:
Energy & Fuels. 17:914-921
A nickel−magnesia solid solution Ni−Mg−O was examined as a catalyst for solar CO2 reforming of methane. The activity was tested in a laboratory-scale transparent (quartz) reactor under direct irradiation of the catalyst by high-flux visible lig
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.