Zobrazeno 1 - 10
of 427
pro vyhledávání: '"N. Salinas"'
Autor:
P. Véquaud, S. Derenne, A. Thibault, C. Anquetil, G. Bonanomi, S. Collin, S. Contreras, A. T. Nottingham, P. Sabatier, N. Salinas, W. P. Scott, J. P. Werne, A. Huguet
Publikováno v:
Biogeosciences, Vol 18, Pp 3937-3959 (2021)
Gram-negative bacteria produce specific membrane lipids, i.e. 3-hydroxy fatty acids with 10 to 18 C atoms. They have been recently proposed as temperature and pH proxies in terrestrial settings. Nevertheless, the existing correlations between pH or t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5191e9402467454aa10d42ca1442f283
Autor:
A. T. Nottingham, B. L. Turner, J. Whitaker, N. J. Ostle, N. P. McNamara, R. D. Bardgett, N. Salinas, P. Meir
Publikováno v:
Biogeosciences, Vol 12, Iss 20, Pp 6071-6083 (2015)
Aboveground primary productivity is widely considered to be limited by phosphorus (P) availability in lowland tropical forests and by nitrogen (N) availability in montane tropical forests. However, the extent to which this paradigm applies to belowgr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cff0c020d1054470b681339f23621362
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 61, Iss 1, Pp 24-29 (2010)
The aim of this investigation was to evaluate the influence of certain variables of the process of deep fat frying on the lipid profile of the fat fraction of the potato type “french” (Solanum tuberosum) using palm oil. This marked the first fat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1905c9a70ff646f59c30284ecfafde8c
Autor:
L. E. O. C. Aragão, Y. Malhi, D. B. Metcalfe, J. E. Silva-Espejo, E. Jiménez, D. Navarrete, S. Almeida, A. C. L. Costa, N. Salinas, O. L. Phillips, L. O. Anderson, E. Alvarez, T. R. Baker, P. H. Goncalvez, J. Huamán-Ovalle, M. Mamani-Solórzano, P. Meir, A. Monteagudo, S. Patiño, M. C. Peñuela, A. Prieto, C. A. Quesada, A. Rozas-Dávila, A. Rudas, J. A. Silva Jr., R. Vásquez
Publikováno v:
Biogeosciences, Vol 6, Iss 12, Pp 2759-2778 (2009)
The net primary productivity (NPP) of tropical forests is one of the most important and least quantified components of the global carbon cycle. Most relevant studies have focused particularly on the quantification of the above-ground coarse wood prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ea8c03297ca4fa28f414a3a6194b029
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 55, Iss 4, Pp 359-363 (2004)
The objective of the present study is to control the factors that allow the stability of tcarotenoids during the refining process of crude palm oil in Venezuela. The correlation and interaction that exist among these factors were analyzed, through th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43e974af0b86423e86541457db99eb6b
Autor:
Mihir Pendse, Haley De Selle, Nguyen Vo, Gabriella Quinn, Chaitanya Dende, Yun Li, Cristine N Salinas, Tarun Srinivasan, Daniel C Propheter, Alexander A Crofts, Eugene Koo, Brian Hassell, Kelly A Ruhn, Prithvi Raj, Yuuki Obata, Lora V Hooper
Publikováno v:
eLife. 12
Peristaltic movement of the intestine propels food down the length of the gastrointestinal tract to promote nutrient absorption. Interactions between intestinal macrophages and the enteric nervous system regulate gastrointestinal motility, yet we hav
Autor:
Mihir Pendse, Haley De Selle, Nguyen Vo, Gabriella Quinn, Chaitanya Dende, Yun Li, Cristine N Salinas, Tarun Srinivasan, Daniel C Propheter, Alexander A Crofts, Eugene Koo, Brian Hassell, Kelly A Ruhn, Prithvi Raj, Yuuki Obata, Lora V Hooper
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3884066d75f77d230eca8cef169dd9b9
https://doi.org/10.7554/elife.78558.sa2
https://doi.org/10.7554/elife.78558.sa2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.