Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"N. Saint-Cricq De Gaulejac"'
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 47:425-431
The effect of procyanidin solutions on superoxide anion radicals was studied with an enzymatic method and their EC(50) values were determined. A comparative study of the results suggested that the free radical scavenger potential of these phenolic co
Autor:
Bernard Barbe, Guy Bourgeois, Isabelle Pianet, Yves Glories, Christiane Vitry, N. Saint-Cricq De Gaulejac, Nicolas Vivas
Publikováno v:
Journal de Chimie Physique et de Physico-Chimie Biologique. 95:430-436
Dans ce travail les auteurs presentent la structure de deux types de lignines extraites du bois de coeur de Q. robur. Il s'agit de LE, lignine extraite en milieu hydroalcoolique acide (PM 23 kDa) et de LD extraite a chaud par le dioxane acidifie (PM
Publikováno v:
Journal of Wine Research. 8:159-167
Seed extracts of one clone of Merlot Noir were studied during maturation using low‐pressure and high‐performance liquid chromatography to observe changes in composition and to follow the evolution of the main procyanidins. These observations have
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saint-Cricq De Gaulejac N; Demptos cooperage, posted to Faculté d'OEnologie, Laboratoire de Chimie Appliquée, Université Victor Segalen Bordeaux II, Talence, France., Provost C, Vivas N
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 1999 Feb; Vol. 47 (2), pp. 425-31.