Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"N. Rofiah"'
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 951:012099
Milking time is one of the factors that affect milk quality. The objective of this study was to differentiate morning milk from afternoon based on milk fatty acid profile and create a prediction model using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy (NIR
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 951:012023
Fatty acids (FA) profiles especially conjugated linoleic acid (CLA) are commonly used to distinguish milk quality. However, its content is very sensitive and tends to change with a different type of feed. The study aims to identify the relationship b
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 667:012102
Geographical position and feed quality of farms in highland and lowland, particularly in the tropical region, cause the differences in milk quality. One of the factors that influenced milk quality is the fatty acid (FA) profile of milk. The objective
Publikováno v:
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. 546:042022
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.