Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"N. Renouf"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 87:810-812
Oscillation thermo-rheometry was used to underline the existence of the different microstructures in ice cream. Varying ice cream formulations illustrated the impact of each ingredient, i.e., fat, proteins, and lipid emulsifiers, and their interactio
Autor:
C. Granger, N. Renouf, G. O. Phillips, V. Langendorff, P. A. Williams, Maud Cansell, P. Barey
Publikováno v:
Gums and Stabilisers for the Food Industry 12 ISBN: 9780854048915
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::24e14919404f4b4ef3af95e3a969dd0e
https://doi.org/10.1039/9781847551214-00065
https://doi.org/10.1039/9781847551214-00065
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Richard N. Renouf
Publikováno v:
The Journal of Wildlife Management. 36:740
Waterfowl utilization of 41 beaver ponds in south-central New BIunswick was studied during 1969. Ponds occupied by beaver (Castor canadensis) temporarily or during the entire field season, were defined as active. There were lS active and 26 inactive
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.