Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"N. Røv"'
Autor:
L. Bouby, V. Bonhomme, S. Ivorra, R. Bacilieri, S. Ben Makhad, E. Bonnaire, M. Cabanis, M. Derreumaux, M. F. Dietsch-Sellami, F. Durand, A. Evin, I. Figueiral, L. Flottes, C. Hallavant, F. Jedrusiak, T. Lacombe, P. Marinval, L. Martin, V. Matterne, C. Pagnoux, T. Pastor, R. Pinaud, B. Pradat, S. Preiss, J. Ros, N. Rovira, M. P. Ruas, C. Schaal, M. Tillier, F. Toulemonde, J. Wiethold, J. F. Terral
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract The cultivation of grapevines has spanned millennia, leading to thousands of varieties through exchanges, mutations, and crosses between genotypes, as well probably as gene flow from wild populations. These varieties are typically categorize
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97cdcfa76eb44155a79e04110d07f6fc
Publikováno v:
Results in Engineering, Vol 18, Iss , Pp 101126- (2023)
While pileups involving only two vehicles showcase obvious liability among the drivers, the assessment of liabilities is much more complex in chain collisions. In this work we propose an analytical indicator, named xEES, which easily allows to assess
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/378ae560cf844d1fbfc80e92d7174d12
Autor:
A. Carcaterra, N. Roveri
Publikováno v:
Shock and Vibration, Vol 19, Iss 5, Pp 1143-1163 (2012)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5619209a69bc4897a179f4f9f4384e01
Publikováno v:
Polar Biology. 19:414-420
The diet of the Antarctic petrel Thalassoica antarctica was studied during two seasons at Svarthamaren, an inland colony in Dronning Maud Land, Antarctica, and in the pack ice off the coast of Svarthamaren. The most important food (wet mass) at Svart
Autor:
M. Tretola, L. Ferrari, A. Luciano, S. Mazzoleni, N. Rovere, F. Fumagalli, M. Ottoboni, L. Pinotti
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 7, Pp 100584- (2022)
Awareness of the need to improve the sustainability of livestock by reducing the loss of natural resources has increased significantly. This study investigated the effects of two categories of food industry leftovers, also referred to as former foods
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/222b1b7bbaf54353bdf1e4f4f42d1037
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.