Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"N. Plavša"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dragana Ljubojević, Nikola Puvača, Dragomir Lukač, V. Stanaćev, Miloš Beuković, N. Plavša, Lj. Kostadinović
Publikováno v:
World's Poultry Science Journal. 70:585-592
University of Novi Sad,Institute of Food Technology, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia*Corresponding author: nikola.puvaca@stocarstvo.edu.rsThe nutritional benefits of consuming long chain ω-3 polyunsaturated fatty acids(PUFA), which ar
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Vukadinov, Dragana Ljubojević, N. Plavša, Dejana Trbović, Miroslav Ćirković, Nikola Puvača, Vesna Đorđević
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Ljubojevic D., Cirkovic M., Đorđevic V., Puvaca N., Trbovic D., Vukadinov J., Plavsa N. (2013): Fat quality of marketable fresh water fish species in the Republic of Serbia. Czech J. Food Sci., 31: 445–450. The chemical and fatty acid composition
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::76e72c50d69edbf82b7c41b7dafb907d
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84884231710&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84884231710&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.