Zobrazeno 1 - 10
of 1 731
pro vyhledávání: '"N. Pavlović"'
Publikováno v:
Inovacije u Nastavi, Vol 37, Iss 1, Pp 115-126 (2024)
Students’ satisfaction with academic life, which implies their overall experience at university and the quality of adaptation to academic environment, is conditioned by subjective experience. Subjective constructions of students represent the attit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e02c1bb9389d49e2b53bd63685dbe452
Mineral Composition of Herbaceous Species Seseli rigidum and Seseli pallasii: a Chemometric Approach
Autor:
Marija D. Ilic, Violeta D. Mitić, Snežana B. Tošić, Aleksandra N. Pavlović, Marija S. Marković, Gordana S. Stojanović, Vesna P. Stankov Jovanović
Publikováno v:
Acta Chimica Slovenica, Vol 68, Iss 3, Pp 709-717 (2021)
Nutrients play an essential role in many metabolic processes whose deficiency or excess can be harmful to the plant itself and through the food chain to both animals and humans. Medicinal plants used in the food and pharmaceutical industries can be c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01088adee3054a87a0f1dc2b947f8ed0
Autor:
Marko D. Mićević, Milan N. Đorđević, Aleksandar B. Ilić, Nemanja N. Pavlović, Andrej J. Pinćir, Vlada S. Sokolović, Marjan A. Milenkov
Publikováno v:
Vojnotehnički Glasnik, Vol 67, Iss 4, Pp 820-836 (2019)
In order to be prepared for the performance of functional duties after graduating from the Military Academy, military cadets participate in multinational cadet exercises. One of these exercises is the multinational logistics training exercise FOUR
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b72ffb4c98a4e8c94a1193393372f8d
Publikováno v:
Chemical and Biochemical Engineering Quarterly, Vol 33, Iss 2, Pp 271-280 (2019)
This study is focused on the application of high-voltage electric discharge (HVED) to recover some bioactive compounds from the cocoa bean shell. Different extraction times (30, 60, 90 min), frequencies (40, 70, 100 Hz) and solvent-solid ratios (10,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfc2c74677a6407996b295d9e15fd987
Autor:
Aleksandra N. Pavlović, Jelena M. Mrmošanin, Jovana N. Krstić, Snežana S. Mitić, Snežana B. Tošić, Milan N. Mitić, Biljana B. Arsić, Ružica J. Micić
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 35, Iss 4, Pp 360-366 (2017)
The storage stability of catechins, procyanidins, and total flavonoids in dark chocolate was investigated. The obtained results showed that the degradation of flavonoids followed first-order reaction kinetics. Temperature-dependent degradation was mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b012cdb0fb904a6bab8117ef2f3d8e0a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.