Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"N. Narwati"'
Autor:
N. Narwati, S. Setiawan
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 11, Iss 2, Pp 127-134 (2024)
Background: Cassava leaves are one part of the cassava plant, which can be consumed. Cassava leaves used as vegetable ingredients are weak as the presence of toxic cyanogenic glycosides. The pre-processing method of cassava leaves is performed to red
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/513a0fa8e1744ce4b03d2aead674c56a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Narwati, N., Setiawan, S.
Publikováno v:
Journal of Food Quality & Hazards Control; Jun2024, Vol. 11 Issue 2, p127-134, 8p
Publikováno v:
Food Weekly News; 9/26/2024, p38-38, 1p