Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"N. N. Godswill"'
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 7, Iss 1, Pp 35-41 (2022)
In this article, the proteomic profiles of pork by-products (snout, tongue, liver, kidney, spleen) were studied by comparative method on the first day and the fifth day of their storage. Two-dimensional electrophoresis according to O’Farrell was us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f0186f9b7324cc6a2c24a829c300cb5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.