Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"N. Mota de Carvalho"'
Autor:
N. Mota de Carvalho, G.E. Walton, C.G. Poveda, S.N. Silva, M. Amorim, A.R. Madureira, M.E. Pintado, G.R. Gibson, P. Jauregi
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 59, Iss , Pp 101-109 (2019)
Human diet has evolved to include not only nutritious foods but also health-promoting ones. Moreover, there is an increasing interest in replacing animal proteins as the main protein source. Insect based foods, e.g. Tenebrio molitor insect flour (TMI
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad561ce1669041bd9870c8608538de6b
Autor:
Carlos Poveda, Gemma E. Walton, Glenn R. Gibson, S.N. Silva, N. Mota de Carvalho, Paula Jauregi, Manuela Pintado, Manuela Amorim, Ana Raquel Madureira
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 59, Iss, Pp 101-109 (2019)
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Human diet has evolved to include not only nutritious foods but also health-promoting ones. Moreover, there is an increasing interest in replacing animal proteins as the main protein source. Insect based foods, e.g. Tenebrio molitor insect flour (TMI
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::547bb20d6a7b1ec714f490bd5e54bd2a
https://hdl.handle.net/10400.14/27699
https://hdl.handle.net/10400.14/27699
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.