Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"N. Mateo Anson"'
Autor:
Aalt Bast, Kaisa Poutanen, Ismo Mattila, N. Mateo Anson, Emilia Selinheimo, Guido R.M.M. Haenen, Rob Havenaar, R. van den Berg, Anna-Marja Aura
Publikováno v:
Mateo Anson, N, Aura, A-M, Selinheimo, E, Mattila, I, Poutanen, K, van den Bergh, R, Havenaar, R, Bast, A & Haenen, G R M M 2011, ' Bioprocessing of wheat bran in whole wheat bread increases the bioavailability of phenolic acids in men and exerts anti-inflammatory effects ex vivo ', Journal of Nutrition, vol. 141, no. 1, pp. 137-143 . https://doi.org/10.3945/jn.110.127720
Journal of Nutrition, 141(1), 137-143. Oxford University Press
Journal of Nutrition, 141(1), 137-143. Oxford University Press
Whole grain consumption has been linked to a lower risk of metabolic syndrome, which is normally associated with a lowgrade chronic inflammation. The benefits of whole grain are in part related to the inclusion of the bran, rich in phenolic acids and
Autor:
Aalt Bast, Emilia Selinheimo, Anna-Marja Aura, Rob Havenaar, N. Mateo Anson, Guido R.M.M. Haenen
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society: 3rd Immunonutrition Workshop, 21–24 October 2009, Girona, Spain, OCE3, 69
Phenolic compounds (PC) are food-derived bioactive compounds contained in the daily diet. PC have been claimed to help prevent cancer, degenerative diseases and chronic and acute inflammation. A possible mechanism of anti-inflammatory action is by th
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society, 67(OCE1):E56. Cambridge University Press
Proceedings of the Nutrition Society, OCE, 67
Proceedings of the Nutrition Society, OCE, 67
IrNo QuaLirv oJ Ltre' Po Box t*'tl!ioolt;;,1;,',!:,,1;"i;yi,!:ri:';,2n,niver'sirt'rtJ Meta';*icttr' Po tso'r 6t6' Risk factors for diet-r'elated disorders are oxiclative stress and chlonic intlarnmation. Wheat is a source of phytochernicals with anti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9daebe037c9c0af49a0c071da87273ce
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/7e359ce7-644d-4f95-8579-f467575f7de5
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/7e359ce7-644d-4f95-8579-f467575f7de5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mateo Anson N; University of Maastricht, PO Box 616, 6200 MD, Maastricht, The Netherlands., Hemery YM, Bast A, Haenen GR
Publikováno v:
Food & function [Food Funct] 2012 Apr; Vol. 3 (4), pp. 362-75. Date of Electronic Publication: 2012 Feb 15.
Autor:
Mateo Anson N; Maastricht University, 6200 MD Maastricht, The Netherlands. Nuria.mateoanson@farmaco.unimaas.nl, Aura AM, Selinheimo E, Mattila I, Poutanen K, van den Berg R, Havenaar R, Bast A, Haenen GR
Publikováno v:
The Journal of nutrition [J Nutr] 2011 Jan; Vol. 141 (1), pp. 137-43. Date of Electronic Publication: 2010 Nov 24.