Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"N. Maness"'
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :195-200
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. Weckler, C. Jones, N. Maness, A. Franzen, Ning Wang, S. Mathanker, M. Smith, T. Bowser, J. Hardin
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :235-243
This paper summarizes research at Oklahoma State University (OSU) to develop innovative technologies that provide solutions to issues and problems affecting pecan production and processing. Some of the projects areas include; Pecan yield estimation t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. M. Russo, N. Maness
Publikováno v:
Cereal Research Communications. 30:411-414
Sweet maize breeding lines are harvested at physiological maturity to provide seed for the next generation. It is important to know how sugar quality and quantity in kernels change as plants obtain physiological maturity so that superior cultivars ca
Publikováno v:
HortScience. 33:980-983
Sugars move through stalks to be deposited in kernels in sweet corn (Zea mays L.). Concentrations of sugars in stalks change as plants pass through developmental stages. To follow such changes, carbon-13 nuclear magnetic resonance spectroscopy (C-nmr
Publikováno v:
Plant Disease. 81:795-798
Aerial blight, caused by Rhizoctonia solani AG-4, was identified as a major disease of greenhouse mist-produced rosemary cuttings. An isolate of the biocontrol fungus Laetisaria arvalis, selected for tolerance to the experimental fungicide CGA 173506
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 72:425-429
Peroxidase activity is used by the food processing industry as an indi- cator of adequacy of the blanching process and to predict off-flavour develop- ment in frozen food. Research reported herein showed that total peroxidase activity did not paralle