Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"N. Liakhovska"'
Autor:
A. Blahopoluchna, N. Liakhovska
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 15, Iss 3 (2021)
The paper is focused on improving the technology of storing strawberries. It has been investigated how pretreatment of berries with aqueous solutions of low-molecular-weight chitosan of three concentrations (0.1%, 0.3%, 0.5%) affects the quality para
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a71053c742494eafacfd24f96c33421a
Autor:
N. Liakhovska, A. Blahopoluchna
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 15, Iss 3 (2021)
The paper is focused on improving the technology of storing strawberries. It has been investigated how pretreatment of berries with aqueous solutions of low-molecular-weight chitosan of three concentrations (0.1%, 0.3%, 0.5%) affects the quality para
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Omelchun, Yuliya1 my_answer@ukr.net, Shevchenko, Larysa2 shevchenko_laris@ukr.net, Voynalovich, Mykola3 m.voinalovych@nubip.edu.ua, Savchenko, Oleksandr4 milk.family.s@gmail.com, Hryshchenco, Nataliia5 nat.hryshchenko@nubip.edu.ua, Tkach, Gennadii6 tkachgf732@gmail.com, Androshchuk, Oleksandr6 testoo@ukr.net, Kozii, Maksym7 maksym_kozii@ukr.net, Rzhevskyi, Hennadii8 manpower44444@gmail.com, Slyva, Yuliya9 yuliia_slyva@ukr.net
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2023, Vol. 17 Issue 1, p801-815. 15p.