Zobrazeno 1 - 10
of 279
pro vyhledávání: '"N. Kusumawati"'
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 10, Iss 1, Pp 1-15 (2023)
Abstract The energy crisis triggers the use of energy sources that are renewable, such as biomass made from lignocellulosic materials, to produce various chemical compounds for food ingredients and biofuel. The efficient conversion of lignocellulosic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e9353a914834924beb630598c05f791
Autor:
WITARIADI N. M., N. N. KUSUMAWATI
Publikováno v:
Majalah Ilmiah Peternakan, Vol 25, Iss 2, Pp 67-71 (2022)
This study aims to determine the productivity of Panicum maximum cv. Trichoglume with different types and dosage of organic fertilizer. The trial was for 2 months, with factorial completely randomized design (CRD). The first factor were type of organ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1270d567bc0142b78ef6ed1a4dc5bd31
Autor:
Suhariningsih Suhariningsih, S. Glory, F. Khaleyla, H. N. Kusumawati, M. Septriana, Y. Susilo, A. K. Yaqubi, S. D. Astuti, A. Syahrom
Publikováno v:
Veterinary Medicine International, Vol 2022 (2022)
Diabetes mellitus (DM) is a chronic metabolic disease or disorder characterized by high blood sugar levels as well as impaired carbohydrate, lipid, and protein metabolism due to insulin function insufficiency. Insulin deficiency can be caused by impa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddcea4891adc43f980e8b0690cc117e1
Autor:
Etty N. Kusumawati, Takehiko Sasaki
Publikováno v:
Green Energy & Environment, Vol 4, Iss 2, Pp 180-189 (2019)
Highly dispersed palladium nanoparticles were synthesized in the presence of immobilized ionic liquid on mesoporous silica SBA-15. PdNPs(2.4 nm)_me-Im@SBA-15 catalyst was prepared by the reduction using NaBH4 as the reducing agent with controlled fee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef694e8d9f16463e9d150fbc9a20e847
Autor:
Masayuki Shirai, Sakura Kudo, Tomoki Sobu, Mika Sodeno, Shusuke Kato, Etty N. Kusumawati, Hidetaka Nanao
Publikováno v:
Catalysis Surveys from Asia. 27:107-114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
RASAYAN Journal of Chemistry. 15:1642-1645
The effect of milk on physicochemical and functional properties of kencur jelly drink has been investigated. The results of the analysis showed a decrease in water, ash, total sugar, phenol and flavonoid content, antioxidant activity, and syneresis i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.