Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"N. Ikawa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CIRP Annals. 54:467-470
A position sensing microprobe has been developed which satisfies harsh requirements to establish a nano-CMM (coordinate measuring machine) proposed for measuring microparts with a target accuracy of less than 50 nm within a 10 mm cubed working volume
Publikováno v:
Proceedings of the Institution of Mechanical Engineers, Part C: Journal of Mechanical Engineering Science. 218:583-590
For a better understanding of essential mechanisms of material removal at extremely small depth of cut and of the brittle-ductile transition in the material removal process of monocrystalline silicon, nonometric deformation behaviour in three-point b
Publikováno v:
CIRP Annals. 52:475-478
Organic nonlinear crystals that are very soft and brittle have been machined into optical surfaces by single-point diamond turning using special machining conditions. The crystallographic orientations of materials to be cut and rake angles of diamond
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science. 81:709-714
Galactosaminoglycans, isolated from decalcified chicken eggshell by papain digestion and ion-exchange chromatography, were fractionated by selective precipitation at varying concentrations of ethanol and characterized by chemical and enzymatic method
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.