Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"N. Huerta-Leidenz"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. Huerta-Leidenz, G.R. Torrescano-Urrutia, Edith Ponce-Alquicira, E.J. Delgado-Suárez, V.M. Toledo-López, M.S. Rubio-Lozano
Publikováno v:
Meat Science. 122:125-131
The study included fresh pork semimembranosus (SM, n=289) and triceps brachii (TB, n=283) muscles sourced from meat packers of Mexico and the USA. Samples were analyzed for moisture, protein, and fat content, pH, shear force (WBSF), cook loss, water
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 2:46-47
Autor:
N.F. González-Méndez, A. Peña-Ramos, N. Huerta-Leidenz, M. Valenzuela, L. Zamorano-García, Humberto González-Ríos, G. Cumplido-Barbeitia
Publikováno v:
Journal of Food Science. 75:C747-C752
To compare beef from Northwestern Mexico (NMEX) and that imported from the United States in physical-chemical (PC) and sensory traits, samples of ribeye (m. Longissimus dorsi thoracis, LDT) and knuckle (m. Vastus lateralis, VL) of Mexican (64 LDT; 51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 2:136-136
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Vargas, N. Huerta-Leidenz, Argenis Rodas-González, N. Jerez-Timaure, O. Atencio-Valladares
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 1:106-106