Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"N. Holembovska"'
Publikováno v:
Тваринництво та технології харчових продуктів, Vol 15, Iss 1, Pp 9-28 (2024)
Research on the use of organic acids in freshwater fish conservation in aquaculture farms is gaining importance due to the growing interest in the quality and safety of fish products. The purpose of the study was to create and substantiate a new tech
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94bdcca80b534d8285b4fff6129f3964
Autor:
N. Holembovska, A. Vlasenko
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 24, Iss 97, Pp 9-13 (2022)
Taking into account the results of literature research on the nutritional value of quail eggs, it was found that the development of technology of fish pates with their use is relevant and has practical significance in the technology of production of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f7d0a480a1d49ed848b8067b4ec1b56
Autor:
N. Holembovska
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 23, Iss 96, Pp 23-27 (2021)
Considering the results of literary studies on the nutritional value and biological efficiency of cranberries and goji berries, it has been established that the development of the technology of semi-finished minced products with their use is relevant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17db31e4de0c4ea0b5bca35deffbcc97
Autor:
A. Menchynska, T. Manoli, L. Tyshchenko, O. Pylypchuk, A. Ivanyuta, N. Holembovska, M. Nikolaenko
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 15, Iss 3 (2021)
The paper presents a study of the quality parameters of fish pastes and confirms their value as food products with optimised nutritional and biological characteristics. Sensory evaluation of fish pastes has shown that the samples developed have highe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85fadfe2ac3b45f69ed190f63a922d5f
Autor:
A. Vlasenko, N. Holembovska
Publikováno v:
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. 24:9-13
Taking into account the results of literature research on the nutritional value of quail eggs, it was found that the development of technology of fish pates with their use is relevant and has practical significance in the technology of production of
Autor:
M. Nikolaenko, N. Holembovska, A. Ivanyuta, O. Pylypchuk, L. Tyshchenko, T. Manoli, A. Menchynska
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 15, Iss 3 (2021)
The paper presents a study of the quality parameters of fish pastes and confirms their value as food products with optimised nutritional and biological characteristics. Sensory evaluation of fish pastes has shown that the samples developed have highe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.