Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"N. Higuero"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat science. 171
The effects of high hydrostatic pressure (HHP) processing (600 MPa, 8 min, 16 °C) and storage temperature (4 °C and 18 °C) on experimentally inoculated Listeria monocytogenes (L. monocytogenes), mesophilic aerobic plate counts (APC) and yeast and
Publikováno v:
Meat Science. 163:108062
Four batches of Iberian dry-cured loins were manufactured with reduced ingoing amounts of both nitrate and nitrite: 150 mg/kg, 75 mg/kg, 37.5 mg/kg and 0 mg/kg. The effect of reducing or removing nitrate and nitrite and time of drying on physicochemi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gil MV; IACYS-Green Chemistry and Sustainable Development Unit, Department of Organic and Inorganic Chemistry, Faculty of Sciences, University of Extremadura, 06006 Badajoz, Spain. Electronic address: vgil@unex.es., Gutiérrez-Díaz G; Department of Biochemistry and Molecular Biology, Faculty of Chemistry, Complutense University of Madrid, Madrid, Spain., Higuero N; IACYS-Green Chemistry and Sustainable Development Unit, Department of Organic and Inorganic Chemistry, Faculty of Sciences, University of Extremadura, 06006 Badajoz, Spain., Palma E; IACYS-Green Chemistry and Sustainable Development Unit, Department of Organic and Inorganic Chemistry, Faculty of Sciences, University of Extremadura, 06006 Badajoz, Spain., Fernández-Rivera N; IACYS-Green Chemistry and Sustainable Development Unit, Department of Organic and Inorganic Chemistry, Faculty of Sciences, University of Extremadura, 06006 Badajoz, Spain., Parrón-Ballesteros J; Department of Biochemistry and Molecular Biology, Faculty of Chemistry, Complutense University of Madrid, Madrid, Spain., Betancor D; Department of Allergy and Immunology, IIS-Fundación Jiménez Díaz, UAM, Madrid, Spain., Pastor-Vargas C; Department of Biochemistry and Molecular Biology, Faculty of Chemistry, Complutense University of Madrid, Madrid, Spain. Electronic address: cpasto01@ucm.es., Cintas P; IACYS-Green Chemistry and Sustainable Development Unit, Department of Organic and Inorganic Chemistry, Faculty of Sciences, University of Extremadura, 06006 Badajoz, Spain., Delgado-Adamez J; Technological Institute of Food and Agriculture (INTAEX), Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX). Avda. Adolfo Suárez s/n, 06007, Badajoz, Spain.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Sep 16; Vol. 463 (Pt 3), pp. 141285. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 16.