Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"N. Hezil"'
Autor:
D. Baazize-Ammi, S. Kechih-Bounar, A. S. Dechicha, S. Kebbal, I. Gharbi, N. Hezil, Y. Chebloune, D. Guetarni
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Veterinary Medicine, Vol 27, Iss 2, Pp 196-205 (2024)
The Shiga toxin producing Escherichia coli (STEC) are considered to be one of the most important groups of emerging public health pathogens with cattle being the main reservoir. The objective of this study was to isolate and characterise Escherichia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/064069d443c8447f9a5fd4518ed0d125
Autor:
Naima SAHRAOUI, M. BRAHIM ERRAHMANI, D. AMMI-BAAZIZ, N. HEZIL, MA. BENNADJI, H. BOULARIAH, D. CHAOUADI, JL. HORNICK, D. GUETARNI
Publikováno v:
Revue Marocaine des Sciences Agronomiques et Vétérinaires, Vol 3, Iss 2, Pp 53-57 (2015)
In Algeria, coccidiosis constitutes one of the main constraints which hinder the development of the poultry production and is responsible for major losses to the poultry industry, reducing performance and increasing production costs, especially an in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46d40df4fa0542f6ad49f12f8ca3f2de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djamila Baazize-Ammi, Amina Samia Dechicha, D Guetarni, N. Hezil, S Beldjoudi, I. Gharbi, M R Saadaoui, S. Kebbal, W Morsli, A Tassist
Publikováno v:
Revue Scientifique et Technique de l'OIE. 38:863-877
Antibiotics used in animals may be found in food of animal origin and pose a risk to human health. The aim of this study was to screen for antibiotic residues in broiler chickens and milk. Two hundred and twenty-one samples were collected (71 samples
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.