Zobrazeno 1 - 10
of 263
pro vyhledávání: '"N. Heo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 29, Iss 12, Pp 1688-1695 (2016)
The maternally inherited mitochondrial DNA (mtDNA) D–loop region is widely used for exploring genetic relationships and for investigating the origin of various animal species. Currently, domestic ducks play an important role in animal protein suppl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58d877f143db405c88efcfd772adc2a0
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 29, Iss 11, Pp 1555-1561 (2016)
Shank skin color of Korean native chicken (KNC) shows large color variations. It varies from white, yellow, green, bluish or grey to black, whilst in the majority of European breeds the shanks are typically yellow-colored. Three shank skin color-rela
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3719803d673143a68d891baa85cdd519
Autor:
K. N. Heo, E. C. Hong, C. D. Kim, H. K. Kim, M. J. Lee, H. J. Choo, H. C. Choi, M. M. H. Mushtaq, R. Parvin, J. H. Kim
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 28, Iss 3, Pp 382-390 (2015)
This work was conducted to investigate the performance and meat characteristics of commercial Korean native duck (KND). A total of 180 1-d-old ducklings of 2-way crossbreds from A and B lines (from National Institute of Animal Science) were used in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f54521b6b99147d994148a4ac1ba6aca
Autor:
H. J. Kwon, Y. K. Choo, Y. I. Choi, E. J. Kim, H. K. Kim, K. N. Heo, H. C. Choi, S. K. Lee, C. J. Kim, B. G. Kim, C. W. Kang, B. K. An
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 27, Iss 11, Pp 1638-1643 (2014)
This study was conducted to compare carcass characteristics and physico-chemical meat quality in two different genotype ducks raised under identical feeding and rearing conditions. A total of ninety 1-d-old Korean native ducks (KND, n = 45) and comme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff73be8b16944cb7834c24d95e372b8e
Autor:
Y. K. Choo, H. J. Kwon, S. T. Oh, C. W. Kang, H. K. Kim, E. C. Hong, K. N. Heo, S. K. Lee, B. K. An
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 27, Iss 4, Pp 518-523 (2014)
There are multiple experiments conducted with male Korean native ducks (KND) to evaluate the optimal levels of limiting amino acids (AA). In Exp. 1, a total of 450 one-d-old male KNDs were divided into five groups with six replicates and fed experime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/320ef1bb7ba24ee993e963981a2db9d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.