Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"N. Haichour"'
Publikováno v:
Phytothérapie. 20:180-191
This work aimed to evaluate antiviral, antibacterial and anti-quorum sensing effects of a lyophilized aqueous pine resin extract. The pine resin toxicity was evaluated by a crystal violet assay at 492 nm for Hep-2 cells and the trypan blue method for
Autor:
N. Haichour, Noureddine Charef, Zerroug Mm, Samia Mezaache-Aichour, K. Zaim, El-Khamsa Soltani, Kamel Mokhnache
Publikováno v:
Phytothérapie. 19:408-415
The propolis, an extremely complex resinous material, exhibits valuable pharmacological and biological properties, mainly attributed to the presence of polyphenols. The composition of propolis depends on time, vegetation, and the area of collection.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.