Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"N. Haddam"'
Autor:
Z. Badi, B. Guermouche, N. Haddam, N. Belyagoubi, K. Rouigueb, H. Benzerjeb, M. Dali-Sahi, Y. Kachekouche, H. Merzouk
Publikováno v:
World Cancer Research Journal, Vol 9 (2022)
Objective: Olive Pomace (OP) is considered to be a rich source of phenolic compounds. Recently many researches showed a broad biological activity of this by-product of the olive oil production process in addition to their emergence as value-added mat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8335a05d5634417861ae08d6b427ec9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revue Neurologique. 161:136-137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.