Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"N. Grkovic"'
Autor:
V. Djordjević, V. Jankovic, B Velebit, Aleksandra Nikolic, N. Grkovic, Lazar Milojević, M. Dimitrijevic
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
Hepatitis E is considered an emerging human viral disease with a zoonotic nature, and domestic and wild pigs are the main reservoirs of hepatitis E virus (HEV) among animals. Pork liver is the target tissue of this virus. This study aimed to investig
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9d54455d920a777bb169891ef6bec0ce
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2290
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2290
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
This study reports the occurrence of Escherichia coli in 243 mussel samples collected along the Boka Kotorska Bay (six harvesting areas), which is located in the Southern Adriatic Sea. Bivalve molluscs can concentrate contaminants from their water en
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8fe13f3cf21f099090ad8c29a3e9ea05
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2294
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2294
Autor:
Aleksandra Nikolic, N. Grkovic, Branko Velebit, Lazar Milojević, Tatjana Baltić, V. Jankovic, B. Lakićević
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
The first case of a severe acute respiratory syndrome caused by coronavirus-2 was reported in December 2019 in China. The disease spread globally quickly, causing the 2019–2021 COVID-19 pandemic. The meat industry became concerned over the possibil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cce5ecdbf4ec38055f58a7bf4bd42cdc
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2300
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2300
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
61st International Meat Industry Conference (MEATCON2021)
In the current research, the use of polyphenols in the production of fermented sausages as a natural preservative and their influence on the sensory characteristics of these products were investigated. Polyphenols could have antimicrobial and antioxi
Autor:
Zoran Lj. Petrovic, D. Milanov, I. Zuber, N. Grkovic, Vesna Jankovic, M. Dimitrijevic, Brankica Lakicevic
Publikováno v:
60th International Meat Industry Conference (MEATCON2019)
In this study, 20 Listeria monocytogenes isolates detected in a food processing environment and food products were tested for biofilm-forming ability in two different culture media: Tryptone Soya Broth and Luria Bertani Broth. Statistical analysis of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f1b8bb59cc97a58487247654c1df8794
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1688
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1688
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.