Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"N. Ekpanyaskun"'
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 33:314-340
In the design of the food irradiation process, the knowledge of the radiation resistance of the target organism in the specific food commodity is required. The D10-value, the radiation dose needed to inactivate 90% of the microbial load in the food m
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 110(2)
The aim of this study was to identify a potential surrogate to describe the radiation sensitivity of the most common pathogens encountered in fruits. Three pathogens: Escherichia coli O157:H7 933, Listeria monocytogenes ATCC 51414, and Salmonella Poo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.