Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"N. Doraki"'
Publikováno v:
Journal of Medicinal Plants, Vol 12, Iss 45, Pp 14-28 (2013)
Background: Applications of natural ingredients not only increase the shelf life of food but also omit the problems of synthetic preservatives compounds. Objective: Cinnamon verum essential oil (CVEO 0.05, 0.1, 0.15%) and Echinacea purpurea extract (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36db60f85a304785974367fe55c512ea
Autor:
F. Zamanian, Abdol Majid Cheraghali, A. Rahmani, Maryam Amirahmadi, R. Mohit, Giti Abouhossain, A. Askarian, E. Khodadadi, Z. Phaghihy, M. Hassibi, M. Mohseny, Hassan Yazdanpanah, N. Doraki, M. Aliakbarpoor, T. Hashemi, N. Fallah, N. Kalantari, L. Setoodeh, M. Jalali, S. Ali-abadi, B. Maddah, E. Soleimany
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 45:812-816
Aflatoxins (AF) are highly toxic and carcinogenic secondary fungal metabolites and have been detected in various food commodities including pistachio nuts. Pistachio nuts were produced in Iran during March 2002-February 2003 analyzed for aflatoxin B1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.