Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"N. Cammertoni"'
Autor:
N. Mascaro, R. Stocchi, M. Ricciutelli, N. Cammertoni, F Renzi, S Cecchini, A.R Loschi, S Rea
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 8, Pp 49-53 (2010)
Formaggio di Fossa is an Italian traditional cheese of the Montefeltro area (Emilia Romagna and Marche regions) characterized by a particular step of ripening that is carried out into pits (infossamento) borne in the sandstone. Since the XIV century,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8fa460013d94333a0ff9434966f8247
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 4, Iss 2s, Pp 427-429 (2010)
In the recent years the interest around donkey’s milk had a marked increase since it has been demonstrated that this milk can be used for feeding of infants affected by dairy cow’s milk protein intolerance (Businco et al., 2000; Iacono et al., 19
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2c35fb0e922445fb9842bcaccaf8e5e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Vincenzetti, P.L. Mariani, N. Cammertoni, V. Polzonetti, P. Natalini, B. Quadrini, R. Volpini, A. Vita
Publikováno v:
PEDS: Protein Engineering, Design & Selection; Dec2004, Vol. 17 Issue 12, p871-877, 7p
Publikováno v:
Veterinary Research Communications; Jul2006 Supplement, Vol. 30 Issue 0, p219-221, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.