Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"N. Breus"'
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 13, Iss 2 (2019)
The purpose of the study is to research the process of water freezing in new types of ice cream with starch syrup at certain stages of the technological process. Starch syrup as a degradation product of corn starch is characterized by different value
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fffa8bab2cb34c8ca9b8332fa5093507
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 26:205-213
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 13, Iss 2 (2019)
The purpose of the study is to research the process of water freezing in new types of ice cream with starch syrup at certain stages of the technological process. Starch syrup as a degradation product of corn starch is characterized by different value
Autor:
L. Kananen, L. Enroth, J. Raitanen, J. Jylhävä, A. Bürkle, M. Moreno-Villanueva, J. Bernhardt, O. Toussaint, B. Grubeck-Loebenstein, M. Malavolta, A. Basso, F. Piacenza, S. Collino, E. S. Gonos, E. Sikora, D. Gradinaru, E. H. J. M. Jansen, M. E. T. Dollé, M. Salmon, W. Stuetz, D. Weber, T. Grune, N. Breusing, A. Simm, M. Capri, C. Franceschi, P. E. Slagboom, D. C. S. Talbot, C. Libert, S. Koskinen, H. Bruunsgaard, ÅM. Hansen, R. Lund, M. Hurme, M. Jylhä
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Abstract Self-rated health (SRH) is one of the most frequently used indicators in health and social research. Its robust association with mortality in very different populations implies that it is a comprehensive measure of health status and may even
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec3100dbf08d46afb0d1b28e54063f69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.